Titel

Sinds 2017 kook ik bijna maandelijks op verschillende yoga en soortgelijke retraites en opleidingen door heel Nederland en buitenland.

Waar ik voorheen nog wel eens een vegetarisch uitstapje maakte verzorg ik nu uitsluitend nog veganistische catering, maaltijden en buffetten. Ik vind het heerlijk om me onder de mensen te begeven die net als ik interesse hebben in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Dat zijn vaak dankbare eters die geïnspireerd, goed gevoed en verzorgd naar huis toe gaan.

Wanneer ik in de keuken de ruimte heb laat ik de creatieve inspiratie door me heen stromen, samen met een vleugje talent en enorm veel ervaring tover ik smakelijke plantaardige gerechten op tafel. De gewone dingen net even anders doen, gezonder, puur, glutenvrij en plantaardig, zijn mijn specialiteit. Ik gebruik voornamelijk biologische producten, veel kruiden, en onbewerkte producten. Mijn gerechten zijn smaakvol en mooi, je krijgt zin om te eten.

Titel

Zoek jij nog een vagan chef voor op jouw opleiding of retraite? Dan krijg je mijn vrolijke, inspirerende, liefhebbende mij erbij! 
Doorgaans neem ik al mijn spullen en ingredienten mee naar jou locatie en blijf ik ook het hele retrait aanwezig. De prijs die je betaald is per persoon per dag, vanaf 10 personen tot ongeveer 30 personen kan ik prima alleen aan.  Voor grotere groepen neem ik graag een collega mee, of iemand uit de groep die me een beetje kan helpen. 

App of bel of mail  me om te kijken of we een klik hebben en vanuit daar praten we verder over de invulling van de catering voor jou retraite.


Om je een prijs indicatie te geven: ±€45,00 p.p.p.d d inclusief ontbijt, lunch, diner en fruit.  Wil je zelf gemaakte tussendoortjes en toetjes , dan  komt daar nog een meer prijs bij van €2,50 p.p.p.d

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Selecteer een geldig formulier