Anne Hopman

Spelend leren over voeding, ademen en ontspannen met Anne.

Hallo,

Jeetje wie ben ik?  Dat vind ik nog steeds een lastige vraag. Ik kan mij wel even voorstellen. Mijn naam is Anne Hopman, en ik ben moeder van twee kinderen. We wonen met zijn drieeen in Amsterdam.
Doorgaans houdt ik me bezig met koken, human design, styling, dromen, psychologie, yoga. Ik houd van kleuren, bloemen, planten , het strand, het bos, water, rauwe natuur, dansen , sauna’s, suppen. Ik houd ook van dansen, mediteren, fotograferen, koken, spelen, water, schrijven, creeerenIk ben eigenzinnig en bewandel graag mijn eigen pad. 

 Ik heb autonome beeldende kunst gestudeerd aan de kunstacademie in Utrecht. Mijn inspiratie was het collectief bewustzijn, het universum, de illusie (de matrix), en dat zijn nu 25 jaar later nog steeds de onderwerpen waar ik door geinspireerd raak.

Voeding, sport en beweging hebben ook altijd hoog op mijn prioriteiten lijst gestaan.  

Ontspanning ben ik pas later actief gaan inplannen. En is nog steeds is dat mijn valkuil in drukke tijden. 

In 2011 ben ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en natuurvoeding gedaan, en vanaf toen ben ik mijn kunsten meer gaan uiten in gezonde en zo puur mogelijke gerechten en recepten maken en hier en daar wat coaching om je vuur aan te wakkeren, je hart en derde oog te openen. 

Buro Broccoli

In 2014 is heb ik Buro Broccoli opgezet. Het bedrijf is door de jaren heen mee ontwikkeld.  De naam Buro Broccoli is ontstaan toen mijn dochter nog jong was en alleen maar broccoli wilde eten. Ik heb honderd verschillende manieren ontdekt om broccoli klaar te maken. De grap is dat ik broccoli zelf helemaal niet zo heel lekker vind. 

Waar ik me eerst focuste op voeding coaching op scholen en kinderdagverblijven ging ik me steeds meer richten op koken en kookworkshops voor kinderen. Ik wilde bij de basis beginnen. Nu kook ik op retraites en inspireer ik mensen plantaardiger te eten . Ik vind het leuk ‘gewone ‘ dingen anders te doen.  Het plantaardig en gezonder en smaakvol maken van ‘gewoner’ gerechten is echt mijn ding.  

geluk

De laatste 7 jaren hebben in het licht gestaan van zelf ontwikkeling. Ik had in mijn leven al de nodigde tegenslag ervaren zoals de dood van mijn moeder en een scheiding, en ziekte.  Er was letterlijk een tijd dat ik de uitweg gewoon niet meer zag. Dat kan ik me nu niet meer voorstellen. Ik durf weer te dromen. Ik geloof nu echt in overvloed, zo lang het in lijn is met je diepste wil en je hart en mind op een lijn liggen.  Ik kan alleen maar zeggen hoe dankbaar ik ben dat dit alles, de retraites , de mensen , de lichtwerkers, de opleidingen, en de ervaringen uiteindelijk op mijn pad is gekomen. Mijn roze bril helpt ook wel mee.  
Ik voel me tegenwoordig over het algemeen gezond en in balans op alle vlakken. ik ben echt mijn human design aan het leven en het ‘experiment’ begint een way of live te worden.

 De meest gelukkige dagen ervaar ik als ik een dag heb kunnen ‘wanderen’. De dagen zonder een plan, en dat de dag mag komen zoals hij komt en ik gewoon mag zijn. Klinkt misschien saai, dat zijn de dagen dat ik de meeste avonturen beleef , dat ik het meest verbonden ben met de mensen om me heen en mijn licht eindeloos schijnt.  

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Selecteer een geldig formulier