Coaching

Spelend leren over voeding, ademen en ontspannen met anne.

Alles is energie

Alles is energie en is altijd in beweging, en alles dat in beweging is vibreert en heeft een bepaalde frequentie, en daarmee heeft alles een trilling. Ook jou lichaam, je gedachten, je woorden die je uitspreekt en je emoties. En de krop sla in je koelkast , de banaan op je fruitschaal. Jij kan veel invloed uitoefenen op jouw energie niveau, op je systeem en gemoedstoestand. Alles in het universum heeft  een bepaalde frequentie. Om een simpel voorbeeld te geven: als je kiest voor gelukkige gevoelens, zal je meer gelukkige gevoelens aantrekken in harmonie met de frequentie die jij zelf uitstraalt.

De gesprekken die je met je zelf voert hebben een bepaalde trilling, en dus ook invloed op jou gezondheid. De voeding die jij tot je neemt hebben een bepaalde frequentie, we kunnen spreken over levende voeding zoals fruit en groente, en dode voeding. Voeding die zo bewerkt is dat de trilling heel laag is. En denk ook eens aan waar jij je geest mee voedt.  Voed jij je geest met alle rampspoed van de wereld of kies je voor iets lichters.

De trilling van jou energieveld bepaald in welke realiteit je leeft.  Om en andere realiteit te creeeren zal je de frequentie moeten aanpassen. Stap 1 in dit proces is om anders of minder  te gaan denken. Om oude gedachte patronen, overtuigingen en conditioneringen los te laten.  Dit is echt een belangrijk proces en gaat niet over een dag ijs. Door anders te gaan denken, ga je je anders voelen, en dus zal je ook andere dingen gaar waarnemen, waardoor je andere keuzes gaat maken.

 

 

Alles is een

Alles is met elkaar verbonden. In het klein en in het groot, zo binnen zo buiten, zo buiten zo binnen. Je kan bijvoorbeeld je voeding perfect op orde hebben maar als jij te veel luistert naar de controlerende stem in je hoofd, of  je hebt een bepaald adempatroon aangeleerd en je ontspant eigenlijk nooit,  dan kan het zijn dat de enerigie toch niet lekker stroomt. De juiste persoon op de juiste tijd kan je een handje helpen. Ik heb in ieder geval veel gehad aan de coaches die op mijn pad kwamen. Een coach kan een groot cadeau aan jezelf zijn. Laat mij jou meenemen op een reis die je leven zal transformeren. Leven naar je eigen design, waar je energie kan stromen zoals het voor jou bedoeld is. Om meer te genieten, en levensvreugde te voelen.

Ik gebruik verschillende tools waarmee ik werk. Kundalini-, hatha-, nidra-, yoga, win-win voeding en evt suppletie , adem, beweging, ontspanning, human design, voice dialogue, creatieve therapie zijn de tools die we inzetten om jouw meest authentieke en energieke zelf naar boven te halen. Om je in je kracht te zetten  en je te laten stralen, te voelen en het leven vol liefde en acceptatie te omarmen. 

Anne Holistic lifestyle Coaching sessie boeken

Coaching sessie

€2750

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Selecteer een geldig formulier