Leef je Human Design

Spelend leren over voeding, ademen en ontspannen met anne.

Wat is human design?

Wanneer je je geboortedag, plaats en tijd opgeeft rolt daar een blauwdruk uit van jouw persoonlijke energiesysteem. Iedereen heeft een unieke blauwdruk. Het is opgedeeld in 4 types. De (manifestor)generator, de projector, de manifestor en de reflector. Deze types vertellen hoe jouw aura systeem werkt. 

Human design is een relatief nieuw systeem , een combinatie van, astrologie, kabbala, i-tjing, kwantumfysica, en het chakra systeem. Ik gebruik human design als een tool, als steuntje in de rug voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 
Wil je graag weten wat voor type jij bent ? Op het internet kan je een gratis chart opvragen en krijg je de basis informatie over jou systeem. 
Natuurlijk was en ben ik nog steeds sceptisch, ik geloof nooit zomaar iets, dat hoeft ook niet.  Ik ervaar het liever. Sommige dingen kunnen nou eenmaal niet met de mind verklaard worden, maar moet door het lichaam worden doorvoeld en ervaren.  En dat is ook human design. 
Voor mij is het een systeem waarbij ik voel dat mn bloed gaat stromen , mijn hart gaat kloppen en en mijn passie  op aan gaat. De energie die ik altijd al ‘zag’  is nu in een systeem gezet.

Wat kun je met human design sessie?

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en valkuilen. Het geeft inzicht in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Hiermee helpt het je om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf.

Human Design heeft mij erg geholpen om mezelf en de relatie met mensen in mijn omgeving beter te begrijpen. Ik begrijp nu ook mijn partner, vader en kinderen beter.

Ik had altijd het gevoel dat ik een beetje anders was. Ik kon nooit zo goed de vinger erop leggen, en omdat ik prima kan meedoen in de maatschappij is dit ook nooit een hindernis geweest. Wat ik voor human design al vermoedde is door human design bevestigd.

Ik heb bijvoorbeeld nooit vijf dagen van 9 tot 5 voor een baas kunnen werken, ik voelde me gesloopt na zo een werkweek, en bovendien voelde het ook nog eens als een verkapte vorm van slavernij in mijn ogen. En dat gaf soms best frustraties, de conditionering van de maatschappij is nou eenmaal dat er gewerkt moet worden en als je het druk hebt ben je succesvol. Ik voel me succesvol als ik een dag heb kunnen wanderen, ontspannen, creëren en leren. Ik houd van efficiëntie, niet om daarna nog meer werk te doen, maar om tijd over te houden voor ontspanning en me time.

Human design is een experiment, de laatste twee jaar ben ik actief aan het experimenteren om nog meer naar mijn design te leven en oude conditioneringen los te laten. Mede hierdoor stroomt de energie nog beter.

Sessies boeken

Human design sessie

€110

Human design sessie Whatsapp

€35

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Selecteer een geldig formulier