SPEEL

Spelend leren over voeding, ademen en ontspannen met Anne

Vegan workshops

Ik sta voor plantaardig, zo puur en onbewerkt als  mogelijk, biologisch (waar mogelijk),  glutenvrij, duurzaam , voedzaam en vooral lekker. Heel veel fruit, bladgroente, kiemen , zaden, pitten, noten, bloemen, wat glutenvrije  en speudo granen, en knollen.

Mijn specialiteit is de gewone dingen anders doen. Door kennis en ervaring die ik heb opgebouwd in de plantaardige keuken, en ook mijn orthomoleculaire achtergrond, ervaring met geven van kooklessen, mijn open karakter en mijn kunstzinnige inborst , ben je verzekerd van een leuke en leerzame dag of avond. 

wat kan je verwachten?

Een gezellige dag /avond met je vrienden, familie of collega’s  samen vegan  koken? We doen het samen. We gaan spelend leren. We bespreken samen wat jou wensen zijn en  wat je wil leren . Weet je dat niet, dan kom ik met suggesties of een plan.  

Voor wie zijn deze workshops:
-Voor mensen die gezonder moeten/willen gaan eten maar niet zo goed weten hoe of meer inspiratie willen.
-Voor mensen die graag vegan of meer vegan willen eten en die op zoek zijn naar informatie en mensen met de zelfde denkwijze.
-Voor die hard vegans die hun vrienden en familie willen aanmoedigen en ze op een leuke manier willen laten kennis maken met de vegan keuken.

-Voor diegene die een leuk feestje willen, een bedrijfsuitje of een leerzaam vrijgezellen feestje. Ik ben wel meer van de yoga dan van de champagne, als je begrijpt wat ik bedoel.

-Wat wil jij? Dat vind ik belangrijk. Wat heb jij nodig ? Waarmee kan ik jou helpen ?

Ik breng mijn kennis, ervaring, en smaak pupillen mee om jou  te inspireren, in je kracht te zetten en een fijne leerzame ervaring te geven .We 

Waar?

-Aan mijn keukentafel heb ik plek voor 1-3 personen om op een leuke spelende manier de veganistische keuken te ontdekken.

-Ik kom ook graag bij jou thuis. Jij nodigt een paar vrienden uit en  ik kom met de boodschappen. Alleen  of met gezin is natuurlijk ook goed. Vooraf hebben we natuurlijk overleg, en kijken we of er een wederzijdse klik is. 

– Voor grotere groepen  4-30 personen kom ik graag naar jou locatie toe. Het liefst wel in Amsterdam of redelijk in de buurt. 

-De veluwe edition. Voor een vegan kookworkshop met een retraite tintje.

 

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Selecteer een geldig formulier