Spelend leren over gezonde voeding
Gezonde en leuke recepten voor jong & oudBekijk de recepten

Over Buro Broccoli: Kookles voor kinderen

Mijn naam is Anne Hopman. En ik geef kooklessen aan kinderen van alle leeftijden. Ook aan jong volwassenen en aan diegene die met kinderen werken en graag kooklessen willen geven aan kinderen.

Ervaring met kinderen

Ooit ben ik begonnen als kunstenaar, en beroepskunstenaar in de klas. Daarnaast heb ik ook als invaller gewerkt als pedagogisch medewerker op Bso en Kdv Ik heb veel ervaring met werken met kinderen van alle leeftijden.

Voedingsdeskundige

Ik ben altijd al met lekkere en gezonde voeding bezig geweest. Koken is een van mijn passies. In 2011 begonnen aan opleiding tot voedingsdeskundige en ortomoleculair therapeut en heb ik heel eventjes een praktijk gehad. Daar miste ik de creativiteit en het contact met kinderen.

Kooklessen

Nu doe ik wat ik het allerleukste vind. Mijn passie voor gezonde en lekkere voeding overbrengen op kinderen en hun ouders en verzorgers.

Laatste blogs
 •  
  Zeewier wraps

  De laatste dag van dit schooljaar, zat ik met een paar moeders bij het pierenbadje. (in het vondelpark red.) Het waren de moeders van jongens uit Nova haar klas. Nova houd niet van jongens. Zegt ze. Nova speelt alleen maar met meisjes, en ik vooralsnog alleen maar met de moeders

  Read More...

 •  
  In balans-uit balans

  De balans is kwijt. Iets is natuurlijk pas kwijt als je het ooit in je bezit had. En misschien schort het daar wel aan. De balans is zoek, maar bij nadere inventarisatie van mijn verleden kan ik u mededelen dat de balans nooit aanwezig is geweest.

  Read More...

Schrijf je in voor een workshop! Meer info