Spelend leren over gezonde voeding
Gezonde en leuke recepten voor jong & oudBekijk de recepten

Kinderfeestje koken

Een onvergetelijke verjaardag

Hieperdepiep, jij bent jarig! Buro Broccoli viert dit feestje graag met jou mee.
Laat je je partijtje organiseren op een bijzondere locatie naar wens of vier je het thuis?. We maken er hoe dan ook een onvergetelijke verjaardag van, met dit kookfeestje voor kinderen.

Je eigen wens of thema feestje?

Je kunt je feestje zo uitgebreid vieren als je maar wilt. Jij bent jarig dus jij mag het zeggen. Realiseer je wel dat Buro Broccoli graag kookt en bakt met zo gezond mogelijke ingrediënten. Natuurlijk kunnen we wel een pizza bakken. Kies uit een van onze thema- of kookfeestjes of laat een feest geheel op maat organiseren.

Leeftijd

Het Buro Broccoli kinder kookfeestje is voor kinderen vanaf 4 jaar tot 10 jaar voor max. 10 kinderen.

foto9 foto10 foto11

contact

Laatste blogs
 •  
  Zeewier wraps

  De laatste dag van dit schooljaar, zat ik met een paar moeders bij het pierenbadje. (in het vondelpark red.) Het waren de moeders van jongens uit Nova haar klas. Nova houd niet van jongens. Zegt ze. Nova speelt alleen maar met meisjes, en ik vooralsnog alleen maar met de moeders

  Read More...

 •  
  In balans-uit balans

  De balans is kwijt. Iets is natuurlijk pas kwijt als je het ooit in je bezit had. En misschien schort het daar wel aan. De balans is zoek, maar bij nadere inventarisatie van mijn verleden kan ik u mededelen dat de balans nooit aanwezig is geweest.

  Read More...

Schrijf je in voor een workshop! Meer info