Spelend leren over gezonde voeding
Gezonde en leuke recepten voor jong & oudBekijk de recepten

Kook workshop voor kinderen

Verschillende aktiviteiten

Buro Broccoli bied een kookworkshops aan voor kinderen tot 7 jaar. In een groepje van maximaal tien kinderen leren de kinderen een simpel, gezond en vooral lekker gerechtje maken. Ze leren snijtechnieken, en komen in aanmerking met veel soorten groente en kruiden.

Het aanbod workshops en aktiviteiten

Koken met peuters

In deze workshop voor kinderen leer je hoe je samen met je peuter (vroege kleuter) leuke en heel erg lekkere gerechtjes kan maken.
Aan de hand van een paar simpele gerechtjes maken de kinderen spelender wijs kennis met verschillende ingredienten.

Wanneer: vanaf 17 oktober 2017 elke dinsdag ochtend 10:30-11:30
Waar: MA78 , Marnixstraat 78, Amsterdam

Prijs: €10,- per kind

Samen koken

Vind je het leuk om samen met je vader of moeder te koken? Er worden regelmatig workshops en cursussen georganiseerd voor ouder en kind koken. Vanaf  8 jaar kan je samen met je moeder of vader leren hoe je smakelijke en gezonde gerechten kan voorbereiden.

Wanneer: Datum nog niet bekend
Waar: MA78 , Marnixstraat 78, Amsterdam

€30,- per les voor ouder en kind

Doe het zelf

In de winkel hebben we een aantal doe het zelf pakketjes, zoals chocolade dadel balletjes maken, of rijstwafel versieren. Kleine aktiviteiten om samen te doen met je peuter. De meeste kinderen vinden het heel leuk om te snijden, prakken, roeren, malen en dan te ruiken en proeven. Wanneer je kinderen betrekt bij het maken van eten , zijn ze geneigd zelf ook meer te proeven.

Wanneer: ma -vrij 9:30-15:00
Waar: MA78 , Marnixstraat 78, Amsterdam
Vanaf €4,95

 

foto12 foto13  foto14 foto18

Contact

Laatste blogs
 •  
  Zeewier wraps

  De laatste dag van dit schooljaar, zat ik met een paar moeders bij het pierenbadje. (in het vondelpark red.) Het waren de moeders van jongens uit Nova haar klas. Nova houd niet van jongens. Zegt ze. Nova speelt alleen maar met meisjes, en ik vooralsnog alleen maar met de moeders

  Read More...

 •  
  In balans-uit balans

  De balans is kwijt. Iets is natuurlijk pas kwijt als je het ooit in je bezit had. En misschien schort het daar wel aan. De balans is zoek, maar bij nadere inventarisatie van mijn verleden kan ik u mededelen dat de balans nooit aanwezig is geweest.

  Read More...

Schrijf je in voor een workshop! Meer info