Spelend leren over gezonde voeding
Gezonde en leuke recepten voor jong & oudBekijk de recepten

Kook workshop voor kinderen

Evenementen en Festivals

Buro Broccoli geeft workshops in verschillende soorten en maten. Naast educatieve programma’s op scholen en kindcentra zijn er ook workshops voor festivals en evenementen. Ook kunnen er speciale workshops gegeven worden zoals glutenvrij of  lactosevrij. De workshops kunnen geheel op maat gegeven worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Leeftijden

Er zijn workshops speciaal gericht op de leeftijden :
*2,5 tot 4 jaar
*4 tot 6 jaar
*7 tot 10 jaar

Voor festivals en evenementen zijn er ook workshops die geschikt zijn voor alle leeftijden

Samen koken

Vind je het leuk om samen met je vader of moeder te koken? Er worden regelmatig workshops en cursusssen georganiseerd voor ouder en kind koken. Vanaf  10 jaar kan je samen met je moeder, vader leren hoe je smakelijke en gezonde gerechten kan voorbereiden.

Thema’s

We hebben een aantal thema’s waar we mee werken, maar we kunnen ook een workshop op maat leveren.
Italiaans
Tapas
Aziatisch
Toetjes
Knutselen met eten

foto12 foto13  foto14 foto18

Contact

Laatste blogs
 •  
  Zeewier wraps

  De laatste dag van dit schooljaar, zat ik met een paar moeders bij het pierenbadje. (in het vondelpark red.) Het waren de moeders van jongens uit Nova haar klas. Nova houd niet van jongens. Zegt ze. Nova speelt alleen maar met meisjes, en ik vooralsnog alleen maar met de moeders

  Read More...

 •  
  In balans-uit balans

  De balans is kwijt. Iets is natuurlijk pas kwijt als je het ooit in je bezit had. En misschien schort het daar wel aan. De balans is zoek, maar bij nadere inventarisatie van mijn verleden kan ik u mededelen dat de balans nooit aanwezig is geweest.

  Read More...

Schrijf je in voor een workshop! Meer info