Vegan gyoza

Vegan Gyoza Hier is een recept voor vegan gyoza met een vulling van shiitake, gember, knoflook, bosui, courgette en amandelen, geserveerd met een sojasausdipsaus met bosui en chilipeper. De gyoza vellen zijn gekocht bij de toko en bewaard in de vriezer. Vegan Gyoza Ingrediënten: 1 pakje gyoza vellen (ongeveer 30 stuks) 150 gram shiitake paddenstoelen, […]
Bieten pinda spread

Bieten Pinda spread Hier is een recept voor een heerlijke bieten spread met rauwe bieten, komijnzaad, citroenschil en -sap, tahin, zout en peper: Bieten pinda spread Ingrediënten: 2 middelgrote rauwe bieten, geschild en in blokjes gesneden 1 theelepel gemalen komijnzaad Zest van 1 citroen (geraspte schil) Sap van 1 citroen 2 eetlepels tahin (sesampasta) Zout […]
Fruit smoothie

Fruit Smoothie Hier is een recept voor een verfrissende groene smoothie (zo groen wordt ie niet ) met banaan, bevroren blauwe bosbessen, romaine sla, komkommer, gember, appel, munt en gekookt water: Fruit smoothie Ingrediënten: 2/3 rijpe bananen 1 kop bevroren blauwe bosbessen 2 grote bladeren romaine sla 1/4 komkommer, in stuken gesneden 1 klein stukje […]
zoete aardappel pinda kokos curry schotel

Zoete Aardappel Pinda Kokos Curry uit de Oven Dit recept voor zoete aardappel pinda kokos curry uit de oven is rijk van smaak en eenvoudig te bereiden. De combinatie van zoete aardappelen, pinda’s en kokosmelk zorgt voor een heerlijke, hartige curry. Zoete aardappel pinda kokos curry Ingrediënten: Voor de Zoete Aardappelen: 2 zoete aardappelen, geschild […]
vegan Snicker taart

Vegan Snicker Taart Deze pinda cashew snicker taart is een heerlijke traktatie boordevol smaak en textuur. Er wordt geen toegevoegd suiker gebruikt maar deze taart is wel een ware calorie bom. En echt verschrikkelijk lekker! Dus ik heb je bij deze gewaarschuwd. vegan snicker taart Ingrediënten: Voor de bodem: 1 cup dadels, ontpit 1 cup […]
Tomaten linzen saus

Tomaten linzen saus Met courgette, basilicum en romige cashew cream Dit heerlijke gerecht combineert de smaken van Italië met de voedzaamheid van linzen, de verfrissende gegrilde groenten en de romige textuur van cashew room. Het is een smaakvolle en bevredigende veganistische maaltijd. Tomaten Linzen saus Ingrediënten: Voor de Italiaanse Basilicum Tomatensaus: 2 eetlepels olijfolie 1 […]
Vegan pesto

Vegan Pesto met Cashewnoten, Citroen en Basilicum Deze vegan pesto is een smaakvolle twist op het klassieke recept. De cashewnoten voegen een romige textuur toe, terwijl de citroen zorgt voor een verfrissende citrusachtige kick. Deze pesto smaakt geweldig op pasta, geroosterde groenten, brood of als smaakmaker voor diverse gerechten. Vegan pesto Ingrediënten: 1 flinke bos […]
No Bake Vegan Avocado Cheesecake

No-Bake Vegan Avocado Cheesecake Deze heerlijke no-bake vegan avocado cheesecake is romig, verfrissend en gemakkelijk te maken. Het bevat een smeuïge avocado-cashew “kaas”vulling en een smakelijke bodem van walnoten, dadels en kokosrasp. Perfect voor een verkoelend dessert op warme dagen! No bake Vegan avocado cheesecake Ingrediënten: Voor de bodem: 1 cup walnoten 1/2 cup dadels, […]
Smoothiebowl

Smoothie Bowl Fruitige Ontbijt Smoothie bowl met Banaan, Rood Fruit en Munt Deze verfrissende ontbijt smoothie bowl zit boordevol fruit, groene groenten en een mix van heerlijke zaden. Het is een perfecte manier om je dag te beginnen met een gezonde dosis energie. Smoothie bowl Ingrediënten: Voor de smoothie: 2 rijpe banaan 1 kopje gemengd […]
Linzenbrood

Linzenbrood recept Dit heerlijke glutenvrije en voedzame brood is eenvoudig te maken en perfect voor een gezond ontbijt, bodem voor lunch of als snack. Linzenbrood Ingrediënten: 200 gram rode linzen 2 kopjes water 3 eetlepels chiazaad 2 eetlepels appelazijn 1 theelepel bakpoeder 1 theelepel zout 2 eetlepels zonnebloempitten 2 eetlepels pompoenpitten 2 eetlepels sesamzaad Linzenbrood […]